Geemarc SBB500SS-IG Wekker Kwarts Zwart Extra luid wekgeluid

75,99
De beste prijs bij Conrad.nl


Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Geemarc SBB500SS-IG Wekker Kwarts Zwart Extra luid wekgeluid

Deze wekker is ideaal voor iedereen die van normale wekkers niet meer wakker wordt: naast het enorm hoge volume wekt deze wekker ook nog door trillingen en lichtflitsen.

Het volume van de Sonic Bomb-wekker kan traploos worden ingesteld en bereikt bij de maximale sterkte 113 decibel. Bovendien kan ook de toonhoogte traploos veranderd worden. De trilfunctie wordt door een externe vibrator gerealiseerd, die via een kabel met de wekker is verbonden, zodat de vibrator gemakkelijk bijv. onder het hoofdkussen kan worden gelegd. De lichtflitsen worden uitgevoerd door 3 kleine LED's op de wekker. Verder biedt de wekker een digitale 12- of 24-uurs weergave van de tijd, een snoozefunctie, die als de wekker afgaat nog 9 min langer laat slapen en een dimfunctie, zodat de tijdweergave u niet verblindt.

De wekker zelf is ongeveer 14x14x7cm groot en de vibrator heeft de afmetingen 9,5 x 9,5 x 3 cm. De kabel tussen wekker en vibrator is ca. 1,8 m lang. De wekker heeft een permanente stroomaansluiting nodig of optioneel een 9V-blokbatterij (niet meegeleverd), die ook bij stroomuitval kan bijspringen. De voeding van de wekker heeft een ca. 1,8 m lange kabel.

Highlights & Details
Volume van 0 tot 113 dB traploos instelbaar
Hoog/laag van het alarmgeluid traploos regelbaar
2-traps dimmer van de LED-weergave
Zacht wekken door trillingen

Uitvoering
Zacht wekken door trillingen
Externe vibrator met 1,8 m kabel.
Netvoeding met 1,8 m aansluitkabel
Optioneel 9 V-batterij bij uitval van de netspanning

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: