Gouden Diesel Herenhorloge Ms9 DZ1865

229,- 22,90
De beste prijs bij Siebel Juweliers NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Goud Goudkleurig

Boven de 40 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door POSTNL

Over Gouden Diesel Herenhorloge Ms9 DZ1865

Dit Diesel DZ1865 horloge heeft een zwarte wijzerplaat en is voorzien van een quartz uurwerk. De kast is gemaakt van roestvrij staal . Dit heren horloge is voorzien van mineraalglas . DZ1865 heeft een waterdichtheid van 5 ATM . De horlogeband is gemaakt van goudkleurig roestvrij staal . Het horloge sluit door middel van een kliksluiting . De horloges van Diesel worden geleverd in een unieke horlogedoos inclusief garantieboekje. Er zit standaard twee jaar fabrieksgarantie op alle horloges.

Over Diesel

Diesel is een merk wat geen trends volgt, Diesel máákt de trends. Met een onderscheidende look en unieke stijl blijft Diesel steeds bij de tijd. Diesel horloges weerspiegelen de assertieve aard van het merk. Groot, luid en niet bang van kleur, volgen zij niet de regels van casual horlogemerken.

Waterdichtheid 5 ATM

Dit horloge is bestand tegen water bij het zwemmen aan de oppervlakte of het douchen (mits er geen sprake is van grote temperatuurverschillen, anders kan er condens is de horlogekast ontstaan). Het horloge is niet bestand tegen (grote) waterdruk en er kan niet mee gedoken of gesnorkeld worden. Let op: de kroon van het horloge moet ten alle tijden dicht zijn bij contact met water.