Tommy Hilfiger TH1791559 Horloge - Staal - Zilverkleurig - Ø 46 mm

199,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Horloge.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Tone Two Two-tone Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 12:30 uur besteld, vanavond in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door Expressdienst en PostNL

Over Tommy Hilfiger TH1791559 Horloge - Staal - Zilverkleurig - Ø 46 mm

Dit sportieve herenhorloge is van Tommy Hilfiger. De zwarte wijzerplaat in combinatie met de bicolor stalen band geven het horloge een sportieve uitstraling. Het horloge is voorzien van mineraalglas en heeft een diameter van 46 mm.



Specificaties
- Mineraal glas
- Ronde kastvorm Ø 46 mm
- Zilverkleurig horlogekast
- Zwarte wijzerplaat
- Bicolor band
- 5 ATM (Spatwaterdicht)

Quartz uurwerk
Dit horloge wordt aangedreven door een accuraat quartz uurwerk. Het voordeel hiervan is dat het heel nauwkeurig de tijd weergeeft. Alle horloges van Esprit worden geleverd inclusief batterij.

Waterdichtheid 5 ATM
Dit horloge is bestand tegen water bij het zwemmen aan de oppervlakte of het douchen (mits er geen sprake is van grote temperatuurverschillen, anders kan er condens is de horlogekast ontstaan). Het horloge is niet bestand tegen (grote) waterdruk en er kan niet mee gedoken of gesnorkeld worden.
Let op: de kroon van het horloge moet ten alle tijden dicht zijn bij contact met water.

Garantie
De horloges worden geleverd in luxe verpakking met garantieboekje. Er zit standaard twee jaar fabrieksgarantie op alle horloges van Tommy Hilfiger.

Het merk
Tommy Hilfiger is wereldwijd één van de grootste designer lifestyle merken en is internationaal bekend om haar classic American cool stijl. De horloges zijn voor dames en heren met een eigen stijl, die niet bang zijn om dit aan de wereld te laten zien.

bol.com is officieel dealer van Tommy Hilfiger horloges.