Jacques Farel ECO Kinderhorloge - Bio-katoen - Meisje - Paard - Roze - ORG8821

36,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Jacques Farel ECO Kinderhorloge - Bio-katoen - Meisje - Paard - Roze - ORG8821

De unieke Jacques Farel ECO-Kinderhorloges spreken dankzij hun leuke designs niet alleen kinderen aan, maar voldoen ook aan de eisen van milieubewuste ouders:
Het katoen van het bandje is biologisch verbouwd. De verschillende lagen van dit bio-katoen zijn daarmee robuust genoeg om een kinderdag te doorstaan.
De borduursels zijn, zoals men van Jacques Farel gewend is, liefdevol en precies in het product verwerkt. Het garen voor de stiksels komt van een Duitse leverancier en is vervaardigd volgens de ECO-Tex standaard 100.
De duidelijke cijferplaat wordt omrand door een ring van zuiver aluminium met een veredeld oppervlak. Ook hier is met vrijwel volledige reinheid de hoogste kwaliteit voor kinderen uitgezocht.
De onderkant van de horlogekast, het kroontje en de bandsluiting zijn bewust gemaakt van huidvriendelijk staal. Vanzelfsprekend bevat het kwaliteitshorloge een kwikvrije batterij.
De ECO-Kinderhorloges hebben, net als alle andere producten van Jacques Farel, een test ondergaan en gehaald bij het SGS (een test- en certificeringscentrum, verspreid over 120 landen).
Het hele ECO-concept beperkt zich niet alleen tot het horloge. De verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk, FSC-papier. De inkt is niet op oliebasis, maar op sojabasis. Zelfs het koordje van de verpakking is uit bamboedraad gespannen.
Het ECO-Kinderhorloge van Jacques Farel – een ecologisch project – een toekomst voor onze kinderen.

• Band gemaakt van bio-katoen met mooi geborduurd paard
• Horlogekast van zuiver aluminium met veredeld oppervlak, metallic roze gekleurd, onderkant horlogekast en kroontje van edelstaal
• Mineralglas, 3 bar waterdicht, kwikvrije batterij
• Verpakt in FSC-papier, bedrukt met kleuren op sojabasis, koordje van bamboe, CO2-neutraal product