Paarse Mondaine evo2 MSE.35110.SM Horloge - Edelstaal - Zilverkleurig - Ø35 mm

269,-
De beste prijs bij Horloge.nl


Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 12:30 uur besteld, vanavond in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door Expressdienst en PostNL

Over Paarse Mondaine evo2 MSE.35110.SM Horloge - Edelstaal - Zilverkleurig - Ø35 mm

Mondaine - MSE.35110.SM - Evo II
Dit design dameshorloge uit de Mondaine Evo II serie is een stijlvol horloge uit de eerste ‘Official Swiss Railways Watch’ serie. Het horloge heeft krasvast saffierglas en een matte licht gebolde horlogekast met een kastdiameter van 35 mm. De band van het horloge is van Milanees gevlochten staal. De stalen band is gemakkelijk op maat te maken d.m.v een schroevendraaier. Duw het klepje omhoog en plaats de sluiting op de juiste positie. Na het dichtduwen van het klepje is het horloge opnieuw klaar voor gebruik!

HET MERK
Mondaine is het enige merk dat de pay-off ‘Official Swiss Railways Watch’ mag gebruiken. De beroemde Zwitserse stationsklok met de rode secondewijzer met het bolletje is een designklassieker die al in 1944 is ontworpen door Hans Hilfiker. De klok heeft inmiddels talloze onderscheidingen gekregen voor zijn herkenbare, duidelijk afleesbare wijzerplaat en volkomen tijdloze design.

SPECIFICATIES
- Krasvast saffierglas
- Licht gebolde kastvorm, Ø 35 mm
- Matte stalen horlogekast
- Witte wijzerplaat van de originele stationsklok
- Milanees gevlochten stalen horlogeband
- Horlogeband gemakkelijk op maat te maken
- Zwitsers uurwerk

INKORTEN BAND
De band van het horloge is gemakkelijk op maat te maken d.m.v een schroevendraaier. Duw het klepje omhoog en plaats de sluiting op de juiste positie. Na het dichtduwen van het klepje is het horloge opnieuw klaar voor gebruik! U kunt dit zo vaak doen als nodig.

Bol.com is officieel dealer van Mondaine Swiss Watch.