Zilveren IMoshion Milanees Watch bandje Galaxy Watch 46mm / Gear S3 Frontier / Classic / Watch 3 45mm

16,99
De beste prijs bij Smartphonehoesjes


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Over Zilveren IMoshion Milanees Watch bandje Galaxy Watch 46mm / Gear S3 Frontier / Classic / Watch 3 45mm

Upgrade je Samsung Gear S3 Frontier, Samsung Gear S3 Classic, Samsung Galaxy Watch 46 mm in één handomdraai met dit iMoshion Milanese Smartwatch Bandje voor een stijlvolle look! Comfortabel, chique afgewerkt en geschikt voor elke gelegenheid.

iMoshion

iMoshion biedt een uitgebreid aanbod aan smartwatch accessoires waarbij kwaliteit, functionaliteit en een eerlijke prijs voorop staan. Zo vind je diverse smartwatch bandjes; van siliconen Fitbit bandjes tot echt lederen Apple Watch bandjes. Alle iMoshion bandjes zijn gemaakt van duurzame materialen die comfortabel zijn in gebruik. De smartwatch bandjes van iMoshion zijn stijlvol, modieus en geschikt voor iedere gelegenheid.

Roestvrij staal

Het bandje is gemaakt van roestvrij staal en is uitgerust met een krachtige magneetsluiting. Door de geweven stalen schakeltjes is de watch band zeer comfortabel maar toch robuust. De magneetsluiting zorgt voor een stevige bevestiging om je pols.

Comfort

Door het flexibele ontwerp is het bandje eenvoudig te verstellen zodat deze altijd soepel om je pols zit. De ruimte tussen de schakeltjes zorgt voor een ademend bandje dat comfortabel aanvoelt. Door de magnetische sluiting is dit smartwatch bandje gemakkelijk om- en af te doen.

Verschillende kleuren

Is dit niet helemaal jouw kleur? Geen probleem! Dit bandje is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo heb jij altijd een smartwatch bandje dat past bij jouw stijl. Daarnaast is dit smartwatch bandje ook verkrijgbaar in een multipack, een voordeelverpakking met twee verschillende kleuren bandjes.

Verkrijgbaar voor verschillende smartwatches

Dit bandje is geschikt voor de Samsung Gear S3 Frontier, Samsung Gear S3 Classic, Samsung Galaxy Watch 46 mm. Daarnaast is dit bandje ook geschikt voor de smartwatches en activity trackers van Apple, Samsung, Fitbit en Oppo. Bekijk in de specificaties of dit bandje geschikt is voor jouw smartwatch of activity tracker.

Alle voordelen van het iMoshion Milanese Smartwatch Bandje:

  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Is gemakkelijk om de pols te bevestigen
  • Beschikt over een krachtige magneetsluiting
  • Is licht van gewicht en voelt comfortabel aan
  • Zorgt voor een elegante uitstraling

Maat:
45mm,  S3
Materiaal:
Staal
Voorraad: