Bruine HAES DECO - Retro Vintage Wandklok - met Romeinse Cijfers - Klok zonder Tikgeluiden - van Metaal en Hout - formaat 42 cm diameter - WCL0697

75,11
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bruine HAES DECO - Retro Vintage Wandklok - met Romeinse Cijfers - Klok zonder Tikgeluiden - van Metaal en Hout - formaat 42 cm diameter - WCL0697

- VINTAGE WANDKLOK werkt op een AA-batterij. De batterij wordt niet meegeleverd. - VINTAGE & ANTIEKE STIJL. Het romantische ontwerp geeft uw interieur veel charme. Een echte blikvanger. - DECORATIEVE WANDKLOK voor een kantoor, keuken, woonkamer, slaapkamer, eetkamer, restaurant, bar, café, hotel enzovoort. Dit is de beste keuze voor u om uw huis in te richten. - DE KLOK IS VANHOUT EN METAAL. De crèmekleurige wijzerplaat heeft zwarte romeinse cijfersen. De klok heeft een diameter van ca. 42 cm. - DEZE NOSTALGISCHE WANDKLOK heeft een kunstlederen ophangriem. De klok is bruin met op de wijzerplaat de tekst PARIS 1907.
Onze vintage klokken geven je interieur een warme uitstraling!
De vintage klokken zijn met zorg en aandacht ontworpen naar historische voorbeelden. De klokken beschikken over mooie en originele details en passen in vele interieurstijlen.
Onze klokken hebben een mooi nostalgisch wijzerblad en zijn geschikt voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken, in de hal, kantoor, café, restaurant etc. De decoratieve klokken werken op AA-batterijen. De batterijen zijn niet bij de levering inbegrepen. Geef je interieur een nostalgisch en persoonlijk tintje met de HAES DECO vintage klokken in diverse vormen en onderwerpen! Bekijk ons gehele assortiment en bestel vandaag nog uw vintage/antieke klok!