Zilveren LEFF amsterdam - Brick - Staal/Zwart Wandklok - Staande klok

369,-
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver Zilver, Zwart Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren LEFF amsterdam - Brick - Staal/Zwart Wandklok - Staande klok

Met de LEFF Amsterdam brick haal je een stijlvolle flip-over klok in huis. Gebruik deze flip klok als tafelklok of hang hem op als wandklok door de bijgeleverde montageset te gebruiken. Dit ontwerp door designer Erwin Termaat brengt deze retro en modern samen in deze industriële wandklok. Met zijn zwarte cijferplaat en rvs behuizing is dit een tijdloos ontwerp.

Vintage Design
Het vintage design van onze brick klok is door Erwin Termaat ontworpen in 2011. Hij heeft de traditionele flipklok opnieuw uitgevonden door een unieke combinatie van hoogwaardige materialen en kleine details. De roestvrijstalen kast is met de hand gelast en geborsteld, wat iedere klok uniek maakt en een hoog niveau van vakmanschap geeft. Met zijn vintage, industriële uitstraling combineert de klok rauwe look van LEFF met een delicate schoonheid die past bij het ingewikkelde concept van tijd.

Specificaties:
- Materiaal: RVS met een handgeborstelde finish
- Tijdsaanduiding: 24 uur
- Type klok: tafelklok of wandklok
- Voedingstype: Batterij

LEFF Amsterdam
Vanuit hartje Amsterdam ontwerpt LEFF Amsterdam prachtige horloges en klokken. Bekend vanwege hun rauwe, industriële en toch verfijnde designs. In een tijdperk waarin een klok of horloge niet meer nodig is, ontwerpt LEFF Amsterdam producten die je juist wil hebben. Door gebruik van hoogwaardige materialen en minimalistische ontwerpen zijn dit werkelijk tijdloze producten.

Materiaal:
RVS,  Staal
Voorraad: