Adhome GEEMARC VISO10 Digitale kalender klok met complete dag / datum / tijdweergave - Houtlook

65,99
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Houtlook

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Adhome GEEMARC VISO10 Digitale kalender klok met complete dag / datum / tijdweergave - Houtlook

De digitale kalenderklok met houtlook is een modern vormgegeven kalenderklok, die dankzij de informatie op het scherm, ook zeer geschikt is voor dementerenden.

De kalenderklok geeft naast de tijd ook de datum, de dag van de week, de maand en het jaartal weer. Op deze manier heeft u op het scherm een compleet overzicht van alle informatie die relevant is voor de gebruiker.

Een groot voordeel van een kalenderklok is uiteraard dat de gebruiker goed (zelfstandig) bij de tijd blijft, maar heeft ook als voordeel dat de mantelzorger wordt ontlast. Doordat de gebruiker van de digitale kalenderklok zelf de tijd ziet en hiernaar handelt, voorkomt u telefoontjes naar de mantelzorger met vragen over welke dag het is of hoe laat het is. Dit biedt de mantelzorger een stukje rust.

Een ander voordeel van de digitale kalenderklok met houtlook is dat de tijd en de datum altijd correct zijn. De kalenderklok heeft namelijk een kleine ontvanger in het apparaat zitten die vanuit een zendmast de exacte tijd ontvangt en deze update. Dit type klok wordt een radiografische kalenderklok genoemd. Doordat de exacte tijd vanuit de zendmast wordt gestuurd en door de klok wordt opgepikt toont de klok altijd de juiste tijd. Een ander voordeel hiervan is dat de klok ook automatisch schakelt tussen zomer- en wintertijd en rekening houdt met het aantal dagen van de maand en schrikkeljaren.
Productspecificaties van de digitale kalenderklok:

Radiogestuurde klok (DCF)
Ook verkrijgbaar in de kleur wit
Weergave van: tijd, dag en datum
Diverse talen instelbaar: NL, FR, UK, DE, ES, PL, SE
Tijdzone instelbaar
12 of 24-uurs weergave
Geschikt voor tafel of wandmontage
Werkt op 2x AA batterijen (optioneel verkrijgbaar)
Afmetingen kalenderklok (L x B x H): 28 x 19 x 2,7 centimeter
Afmetingen scherm: 19,3 x 10,8 centimeter
LET OP: deze klok geeft geen licht in het donker en is geen wekker

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: