Donkerbruine AVE Products Hoge Houten Digitale Klok met Wekker en Pennenbakje – Temperatuur - USB – Datum – Led Display – Alarmklok

29,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Bruin Donkerbruin,Rood Donkerbruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Donkerbruine AVE Products Hoge Houten Digitale Klok met Wekker en Pennenbakje – Temperatuur - USB – Datum – Led Display – Alarmklok

Je wilt zo graag wat orde brengen op je bureau met al die pennen. Of je bent op zoek naar een klokje voor op je dressoir. Of wil je op je nachtkastje een mooie wekker, waar je ook wat spulletjes in kan verzamelen?
Om deze redenen hebben wij onze AVE Hoge Houten klok laten maken! Een schitterend klokje met het design zo bedacht dat je er ontzettend veel mee kan! Wil je je (nep)bloemetjes mooi wegwerken in een houten vaasje, die tegelijk ook de tijd, datum en temperatuur kan weergeven? Zeer geschikt om orde te maken op je bureau, al je pennen of andere spulletjes op één plek. En dat licht van je wekker? Bij de wekkerfunctie gaat het LED-display uit als er een tijdje geen geluid is gehoord. Heerlijk rustig slapen dus!

Sound Control
Door de slimme Sound Control technologie kun je de klok bedienen met een klap in je handen of een tikje op de wekker. Bij geluiden hoger dan 60 decibel schakelt de klok aan en kun je de tijd bekijken.

Fraai Design
De klok heeft het design van een hoog houten vaasje van 18cm hoog en 7cm breed. Een heel fijn formaat voor op je nachtkastje, kast of bureau. Met deze vorm kun je alle kanten op! Als vaas, pennenbakje, of apart bakje voor al je propjes, alles kan!

Tijd, datum én temperatuur
Ben je benieuwd hoe warm het in je kamer is? Of welke dag het eigenlijk is? De wekker schakelt tussen de tijd, de datum en de temperatuur!

Wekker
De wekker kun je instellen met 3 alarmen. Natuurlijk zit er ook een snooze-functie bij, voor als je je toch nog eventjes wilt omdraaien.

USB of batterijen
De klok werkt op het meegeleverde USB-kabeltje (wat wij wel aanraden) of kan ook draadloos door middel van 4 AAA-batterijen (niet meegeleverd). Bij het gebruik van batterijen geven wij het advies de klok op ‘Sound Control’ in te stellen, daarmee bespaar je batterijen.

100% Geld terug garantie
We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld.
Bestel vandaag nog zonder risico!