Blauwe Caliber HCG021 - Slim-line wekker met dubbel alarm, snooze functie, USB laadfunctie en dimbaar display - Wit

21,48 14,99
3 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Display Wit

Over Blauwe Caliber HCG021 - Slim-line wekker met dubbel alarm, snooze functie, USB laadfunctie en dimbaar display - Wit

Verslaap je nooit meer met deze stijlvolle Caliber HCG022 slim-line digitale wekker. Dankzij het extra dunne design neemt de wekker weinig ruimte in en kan hij aan de wand hangen. Je kunt je telefoon opladen via de USB-poort. Naast de bekende snooze functie, stel je op deze wekker twee alarmtijden in. Ideaal als extra wekker voor jezelf of om aparte alarmtijden voor jou en je partner in te stellen. De helderheid van het grote blauwe display is dimbaar, zodat je zelf de felheid kunt bepalen. Dankzij de back-up batterij ben je altijd verzekerd van een alarm wanneer de stroom uitvalt. Eigenschappen:

  • Groot blauw display
  • Extra dun design
  • Dimbare helderheid (automatisch of handmatig)
  • 2 alarmtijden
  • Snooze functie
  • Back-up batterij
  • Zowel staand als aan de wand te gebruiken
  • USB uitgang (1A) voor opladen
Multifunctioneel design De Caliber slim-line wekker heeft een modern en extra dun design met een blauw gekleurd display, dat voor subtiel licht met duidelijke leesbare cijfers zorgt. Naast de tijd kan het display ook de datum en temperatuur weergeven wanneer je dit hebt ingesteld. Met de meegeleverde voet zet je deze digitale wekker handig neer op je nachtkastje. Hang je de wekker liever aan de wand? Dit is ook mogelijk dankzij het extra dunne design. Tenslotte kun je je telefoon gemakkelijk opladen met deze wekker, via de 1A USB uitgang. Stel in zoals jij wilt Het licht van de digitale wekker is dimbaar op 3 verschillende levels, zodat de felheid past bij het omgevingslicht. Zo zorg je ervoor dat je de tijd zowel overdag als ‘s nachts goed kunt lezen. Je kunt er ook voor kiezen om de wekker automatisch te laten dimmen door middel van de ingebouwde lichtsensor.

Je kunt bovendien 2 alarmtijden tegelijkertijd instellen, zodat jij en je partner een eigen wekker kunnen zetten op hetzelfde apparaat. Zoals bij veel digitale wekkers zit er een handige snoozefunctie op deze wekker voor iedereen die geen ochtendmens is. Het alarm van deze digitale wekker is een zoemer geluid. Er is geen FM-radio beschikbaar. Altijd een back-up Dankzij de meegeleverde back-up batterij ben je altijd verzekerd van een wekker die afgaat. De digitale wekker onthoudt het ingestelde alarm wanneer ‘s nachts de stroom uitvalt of als iets anders zorgt voor een verstoring van de stroomtoevoer. Met deze digitale wekker in je slaapkamer kun je er dus altijd op vertrouwen dat je op tijd wakker zult worden!

Materiaal:
ABS Acrylonitril,  Acryl ,  Butadieen,  Styreen
Voorraad: