LEFF amsterdam - Block - Alarm - Goud/Zwart - Design - Staande Klok

69,-
3 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Goud Goudkleurig Messing Messing/Zwart Zwart

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over LEFF amsterdam - Block - Alarm - Goud/Zwart - Design - Staande Klok

Block van LEFF Amsterdam is een analoge wekker en klok met een rauw en industrieel design. De Block staat prachtig als wekker op ieder nachtkastje maar is natuurlijk ook als tafelklok heel geschikt. De fluorescerende wijzers en wijzerplaatverlichting zorgen dat hij perfect afleesbaar is, waar hij ook staat. De zwarte wijzerplaat en stalen behuizing geven hem een iconisch en tijdloos ontwerp.

Vintage Design
Door Erwin Termaat in 2013 ontwerpen is het iconische design van De Block prachtig in al zijn eenvoud met een aantal verrassende details. 's Nachts worden de fluorecerende wijzers zichtbaar en de gehele wijzerplaat kan verlicht worden via de snooze knop aan de bovenkant van de klok. Door gebruik van hoogwaardige materialen en minimalistische ontwerpen zijn dit werkelijk tijdloze producten.

Specificaties:
- Materiaal: RVS
- Tijdsaanduiding: 24 uur
- Fluorescerende wijzers
- Wijzerplaatverlichting met schakelaar
- Snooze functie
- Voedingstype: Batterij

LEFF Amsterdam
Vanuit hartje Amsterdam ontwerpt LEFF Amsterdam prachtige horloges en klokken. Bekend vanwege hun rauwe, industriële en toch verfijnde designs. In een tijdperk waarin een klok of horloge niet meer nodig is, ontwerpt LEFF Amsterdam producten die je juist wil hebben. Door gebruik van hoogwaardige materialen en minimalistische ontwerpen zijn dit werkelijk tijdloze producten.

Maat:
5 x 6,  5-x-8
Materiaal:
RVS,  Staal
Voorraad: