Premium Commerce Luxime - Wekker Analoog Zonder Tikgeluid - Analoge Wekker - Senioren - Met Alarm - Lichtblauw

29,90
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Premium Commerce Luxime - Wekker Analoog Zonder Tikgeluid - Analoge Wekker - Senioren - Met Alarm - Lichtblauw

Wil jij op tijd en uitgerust wakker worden? Deze unieke wekker van Luxime® is dan precies wat je zoekt! Voor welke reden je dan ook uit bed moet, het liefst stap je fris en fruitig uit je bed. Al helemaal als je bijvoorbeeld een belangrijke afspraak hebt staan. Deze stijlvolle wekker past bij ieder interieur en beschikt over diverse functies. De wekker is geschikt voor in de slaapkamer, woonkamer, kantoor of als decoratie. De nieuwe manier om altijd gemakkelijk en snel met het juiste been uit bed te stappen! De nieuwe Luxime® Wekker maakt vroeg opstaan voor jou weer makkelijk!
Word nu uitgerust en ontspannen wakker dankzij de nieuwe “Gentle-Wake Technologie” die jou op een kalme manier zal wekken en jij nooit meer wakker hoeft te schrikken van luide alarmen of sirenes.

Begin je dag goed met een wekker van Luxime®. Deze stijlvolle analoge wekker is absoluut een aanwinst voor in jouw slaapkamer. Luxime® wekkers zijn geselecteerd om je te helpen vrolijker en fris op te staan. Bovendien is het een geweldig cadeau-idee voor vrienden en familie die op zoek zijn naar een klassieke wekker die jarenlang meegaat. Veel bekende Nederlanders gingen je al voor, ook zij kiezen voor Luxime®. Zonder tikgeluid
De analoge wekker van Luxime® maakt geen tikgeluid. De wekker beschikt over een sluipende secondewijzer zodat je ongestoord kunt slapen. De analoge wekker van Luxime® is beschikbaar in 5 kleuren en geschikt voor jong en oud. De wekker beschikt over een alarm, snooze en lichtfunctie. Een voordeel van de Luxime® wekker is dat deze op een AA-batterij werkt. Je hoeft de wekker dus niet met een kabel aan te sluiten in het stopcontact zoals bij de meeste wekkers, handig dus! Grootste voordelen van het wakker worden met de Luxime® Wekker.
✓ Unieke “Gentle-Wake technologie” die het gemakkelijk maakt om altijd fris en fruitig op te staan!
✓ Bevordert de slaapcyclus door het makkelijker te maken om op te staan.
✓ Sluipende secondewijzer zonder tikgeluid zodat je ongestoord kunt slapen.
✓ Praktisch en stijlvol.
✓ Retro Analoog look met extra grote cijfers leest de tijd gemakkelijk in 1 oogopslag.
✓ Zonder lelijk snoer & langdurige werking op 1x AA batterij.
✓ 5 stijlvolle kleuren waardoor je de Luxime® wekker altijd aan je interieur kan matchen. De harde waarheid over vroeg opstaan met een “standaard wekker”. Hoe iets simpels als een wekker een enorme impact kan maken op de rest van je dag. Je herkent vast wel dat gestreste gevoel om je wekker zo snel mogelijk weer uit te zetten in de ochtend. Dit gevoel krijg je door het hormoon cortisol in je lichaam, dit is een stresshormoon die er onder andere voor zorgt dat je wakker wordt wanneer dat nodig is. Bij het gebruiken van een ouderwetse “normale wekker” krijg je hier per direct een enorme stoot van zodra het alarm af gaat. Natuurlijk is dit makkelijk om zo wakker te schrikken, echter is het gevolg op de rest van je dag minder… Je voelt je gedurende de dag eerder gestrest, hebt een korter lontje of neemt dit veel van je nodige energie weg. Wanneer je gebruik maakt van de nieuwe “Gentle-Wake Technologie” zal deze impact veel minder groot zijn op je dag. Dit komt omdat je op een rustige wijze wakker wordt gemaakt door het alarmvolume dat geleidelijk wordt verhoogd. Simpel gezegd, je zult nooit meer wakker hoeven te schrikken door een loeiende wekker. Specificaties
✓ Merk: Luxime®
✓ Kleur: Blauw
✓ Afmeting: 12,4 × 6 × 13,8 cm. (l x b x h)
✓ Gewicht: 305 gram
✓ Nederlandse Handleiding In de verpakking
✓ Analoge Wekker
✓ Nederlandse Handleiding 100% Tevredenheidsgarantie
Wij staan volledig achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet tevreden bent met een van onze producten dan kun je contact opnemen via bol.com en zoeken wij samen naar een passende oplossing. Verwen jezelf of een ander met deze exclusieve wekker van Luxime®! Dit product wordt geleverd in een luxe verpakking en is daarom ook leuk om als cadeau te geven. Veel bekende Nederlanders gingen je al voor, ook zij kiezen voor Luxime®. Bestel nu de Luxime® wekker en sta voortaan elke dag fris op met een glimlach op jouw gezicht, elke dag opnieuw!

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: