AIC 48 XXL wekkerradio - Wekkerradio met groot LED display - dubbele alarmfunctie - 25 cm breed -zwart

31,99
De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
AIC
Categorieën:

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over AIC 48 XXL wekkerradio - Wekkerradio met groot LED display - dubbele alarmfunctie - 25 cm breed -zwart

Stijlvolle XXL-wekkerradio van AIC met een extra groot 3-inch (7,62 cm) LED-display. Met de dubbele alarmfunctie kunt u twee verschillende alarmtijden instellen om ervoor te zorgen dat u nooit te laat op het werk bent. Bovendien heeft de wekker een snooze functie. De back-upbatterij zorgt voor het wakker worden in geval van een stroomstoring en met de 5 dimniveaus kunt u de helderheid van het display aanpassen. Daarnaast beschikt deze wekkerradio ook over een AM/FM radiofunctie.

✔ Groot LED-scherm
Het grote LED 3-inch spiegel scherm geeft de speaker een elegante en strakke look. Hierdoor zijn alle cijfers en letters goed te zien. De helderheid heeft 5 levels en zijn naar wens in te stellen.

✔ Weekend/weekdagen alarmtijden:
Deze moderne klokradio heeft een dubbele alarmfunctie, zodat u verschillende wektijden kunt instellen voor weekdagen en het weekend of zelfs verschillende wektijden voor u en uw partner. De wektijden kunt u naar wens instellen: dezelfde wektijden voor de hele week van maandag tot en met zondag of een vroege wektijd voor de weekdagen van maandag tot en met vrijdag en een lekker late wektijd voor zaterdag en zondag. Wat u ook kiest, dankzij deze handige functie hoeft u niet langer elke avond een andere wektijd in te stellen.

✔ Dubbele alarmfunctie:
Met de dubbele alarmfunctie van de LED-wekker kunt u twee verschillende alarmtijden instellen, zodat u nooit te laat op uw werk bent. Je kunt zelfs op een ander tijdstip dan je partner wakker worden met je favoriete radiostation.