Zwarte Caliber Digitale Wekker - Wekker met Snooze Functie - Alarmklok met twee alarmen - Dimbaar display - Kinderwekker en wekker voor volwassenen -Digitale klok met groot display (HCG006)

21,45 14,99
3 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Caliber Digitale Wekker - Wekker met Snooze Functie - Alarmklok met twee alarmen - Dimbaar display - Kinderwekker en wekker voor volwassenen -Digitale klok met groot display (HCG006)

Zorg ervoor dat je iedere dag op tijd naast je bed staat met deze Caliber HCG006 digitale wekker. Het rode licht van het display zorgt er, in tegenstelling tot blauw licht, voor dat je makkelijker in slaap valt. Is het licht van de alarmklok toch te fel? Dan kun je het scherm makkelijk minder fel maken met de dimfunctie. Je kunt op de wekker twee alarmtijden tegelijkertijd instellen, waardoor jij en je partner de wekker samen kunnen gebruiken. Eigenschappen:

  • Groot rood display
  • 2 alarmtijden
  • Snooze functie
  • Dimbaar
  • Te gebruiken met netstroom en batterij
  • Back-up batterij
  • Strak rechthoekig design
Let op: Geen radio functie Dual alarm instellen Deel je je slaapkamer met je partner en staan jullie ‘s ochtends op andere tijden op? Gebruik de Caliber wekker dan om twee alarmtijden in te stellen. Zo kun jij opstaan bij het afgaan van de eerste wakker, en kan je partner nog even blijven liggen tot de tweede wekker klinkt. Voor beide alarmen kun je gebruik maken van de snooze functie. Zo kunnen jullie je gerust nog even omdraaien zonder risico op verslapen. Beter slapen met rood licht Het is bekend dat blauw licht een negatief effect heeft op onze nachtrust. Deze kleur licht zorgt er namelijk voor dat we veel moeilijker inslapen. Om dat te voorkomen, maakt deze wekker gebruik van rood licht. Onderzoekers constateerden dat blootstelling aan rood licht bijdraagt aan het in slaap vallen. Om je nachtrust verder te verbeteren kun je bovendien de helderheid van het rode display in twee stappen dimmen.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: