Sangean DCR-89+ - Wekkerradio DAB - Alarm Clock met DAB+ en FM - Wit

93,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Sangean DCR-89+ - Wekkerradio DAB - Alarm Clock met DAB+ en FM - Wit

Atomic 89
De Atomic is een compacte DAB+ / FM digitale klok radio die je elke morgen op tijd wakker maakt met je favoriete radiozender óf buzzer.

Nooit meer verslapen!
De Atomic 89 synchroniseert de tijd van het DAB + of RDS-CT signaal zodat je altijd de juiste tijd hebt. Je kunt een aparte wekker zetten voor doordeweek en het weekend. Daarnaast is er een snooze optie, waardoor je nog nét iets langer in bed kan blijven liggen dan gepland, zonder te verslapen. Je kunt ervoor kiezen om gewekt te worden door je favoriete radiozender of een buzzer.

Lekker muziek luisteren
Met tien voorkeurzenders kun je makkelijk switchen tussen je favoriete radiozenders. Ben je het laatste nieuws, weer- en verkeersinformatie en muziek op de radio beu? Dan kun je via de AUX-aansluiting de muziek op je smartphone afspelen op de radio en genieten van het uitstekende geluid van de radio’s van Sangean. Wil je in de avond naar de radio luisteren, maar niet je partner, ouders of huisgenoten wekken? Dan kun je gebruik maken van de aansluiting voor je koptelefoon. Door het LCD-scherm met achtergrondverlichting kun je ook in het donker, gemakkelijk de radio besturen

Kenmerken:

  • 10 voorkeurzenders
  • LCD-scherm met achtergrondverlichting
  • 2 alarm timers
  • Slaapfunctie
  • Snooze functie


  • SANGEAN is wereldleider op het gebied van radio’s in de breedste zin van het woord. Met een eigen fabriek, 45 jaar ervaring én een hoogwaardig team van engineers, verzekeren wij de beste kwaliteit radio's. Jij verdient het allerbeste! Probeer het zelf en geniet van de radio.